Metaaldetectors bij Detector Plaza

We bieden alle leden van dit forum een korting van 5% op ons assortiment.
Om de korting te verzilveren gebruikt u tijdens het afrekenproces
de volgende kortingscode: MBCKORT5
Nieuwe artikelen (introductie of beperkt leverbaar), Accessoires of
Aanbiedingen (bijv. artikelen waarbij gratis
accessoires worden gegeven) kunnen hiervan worden uitgezonderd.

Auteur Topic: M.B.Club Forum Regels  (gelezen 3233 keer)

will.D

 • 150+ Berichten
 • ****
 • Berichten: 176
M.B.Club Forum Regels
« Gepost op: januari 28, 2011, 01:42:37 am »


Nummer

1)  Jij als metaaldetector hobbyist bent overal een voorbeeld tijdens het uitvoeren van onze hobby.
2) Doe je gegraafde gaatjes dicht en vraag altijd toestemming aan de land/water eigenaar en tevens of deze niet archeologisch belast is.
2 b) Daarnaast blijf van archeologische hoge & lage waarden akkers af, hier staan grote boetes op en het misplaatst ons als gehele groep (zoekers/ hobbyisten/amateur archeologen) in Nederland.
3) Zoeken op beschermde gebieden is verboden, net als het vermelden ervan.
4) Het plaatsen van racistische tekst is verboden.
5) Het plaatsen van pornografische tekst of foto's is verboden.
6) Het beledigen van andere leden doen we niet.
7) Iemand beschuldigen van valse vondsten is niet toegestaan. Heb je twijfels, contacteer een moderator.
8} Het plaatsen van foto's met scherpe munitie of wapens die verboden zijn volgens de wapen & munitie wet is verboden.
9) Het gebruiken/downloaden van foto's van het forum zonder de toestemming van de makers van de foto's (copyright) is niet toegestaan.
10) Het aanbieden van producten via de privé berichten of de mailfunctie is niet toegestaan. 11) Het werven van leden voor andere sites, verenigingen, vriendenclubs etc etc... is ook niet toegestaan.
11) Op dit forum doen wij geen politieke uitlatingen/discussies, daar heb je andere websites voor.
12) Maximaal één account per persoon aanmaken!
13) Praat, deel, laat zien (foto's) zoveel mogelijk over onze hobby mee op dit forum. Bekijk ook eens de rubrieken waar je niet zo vaak kijkt.

Note:
A) Hoewel de beheerders en de moderatoren van het metaaldetectie bodemvondsten forum zullen proberen om alle laakbare berichten uit dit forum te weren, is het voor ons onmogelijk om alle berichten te bekijken. Alle berichten komen voor rekening van de auteurs ervan, en geen van de eigenaren van het M.B.C - Forum, noch ieder ander kunnen voor de inhoud en bijlagen van berichten verantwoordelijk worden gehouden.
B) Door met deze regels akkoord te gaan, garandeer je dat je geen berichten zult plaatsen die niet voldoen aan bovengenoemde regels, of anderszins in strijd met de wet.
C) De Beheerders van M.B.C. behouden het recht om posts te wijzigen, verplaatsen, sluiten of verwijderen. Over overtredingen zoals hier vermeld kan niet worden gediscussieerd. Overtredingen zullen bestraft worden via een 1-2-3 systeem:
1. 1e overtreding en berisping - 1 week geen toegang tot M.B.C
2. 2e overtreding en berisping - 1 maand geen toegang tot M.B.C
3. 3e overtreding en berisping - permanent geen toegang meer tot M.B.C-Forum


D) Beheerder behoud het recht een persoon de toegang op ons M.B.C.Forum te blokkeren bij "onaanvaardbaar gedrag", zoals beschreven in de "M.B.Club Forum Regels" hierboven

De M.B.Club is gratis echter in de toekomst gaan we dingen organiseren die een donatie kunnen gebruiken maar daar 'n andere keer meer over.
« Laatst bewerkt op: november 20, 2015, 23:37:27 pm »

diggerstu

 • 250+ Berichten
 • *****
 • Berichten: 374
(Geen onderwerp)
« Reactie #1 Gepost op: januari 28, 2011, 18:30:21 pm »
rules are allways a good idea....
ik zoeken met xp deus met 11 coil. + garrett pinpointer
groetjes  stuart

edwin666

 • 1000+ Berichten
 • *******
 • Berichten: 1685
 • wat hebben we toch een mooie hobbie....
(Geen onderwerp)
« Reactie #2 Gepost op: januari 28, 2011, 18:42:59 pm »
vanwaar dit? is er iets voorgevallen? of werd t een zooitje?
grtz edwin
zoekt en gij zult vinden....

JozefHerman

 • Gast
(Geen onderwerp)
« Reactie #3 Gepost op: januari 28, 2011, 22:47:03 pm »
Beste Zoekers ;

Het is een veiligheid"s regel bijvoorbeeld om geen Scherpe kogels -Bommen -Handgranaten -etc
op dit forum te vertonen tevens trekt men deze Munitie Wetten Landelijk strakker aan
aangekondigde maatregel voor alle serieuze Metaaldetector  Forums dus .

ernaast weet men wat wel en wat niet te doen de nieuwe nog aan te melden mensen

last Buth least uiteraard moeten wij ook deze regels in acht nemen in de toekomst

Dus mensen meeer & meer vondsten laten tonen .

grts;Jozef

edwin666

 • 1000+ Berichten
 • *******
 • Berichten: 1685
 • wat hebben we toch een mooie hobbie....
(Geen onderwerp)
« Reactie #4 Gepost op: januari 29, 2011, 12:58:52 pm »
jozef
dus als ik t goed begrijp mag ik fotoos zoals ik laatst plaatste van die granaat die ik gevonden had niet meer plaatsen? ook niet als ik er bij vermeld dat ik m meteen heb aangegeven?
grtz edwin
zoekt en gij zult vinden....

JozefHerman

 • Gast
(Geen onderwerp)
« Reactie #5 Gepost op: januari 29, 2011, 13:40:24 pm »
Edwin & alle kijkende in deze Topic ;

Door deze Munitie Wet beter kenbaar te maken voor de vinders ervan Markeer n gevonden WW II -Explosief ter plekken met stenen of planken takken of het zij daar aan materiaal voorhanden ga deze niet uit het graaf gat lichten precies zo laten liggen  en  bel meteen de Politie vertel je vondst en Markering daarvan met naam straat en omgeving

als je altijd n fototoestel in je zakken hebt maak er dan n foto van namelijk in zijn ligplaats  laten liggen dus deze dingen die staan vaak op springen bij onbevoegd bewerken ervan en meld dit ten alle tijde ook aan de landeigenaar dat er een explosief op zijn land ligt om ongelukken te voorkomen met spelende kid's of ploegenden Loonwerkers  .

 t laatste blijf zoveel mogelijk uit de buurt van zo een explosief en uiteraard kun je een in de grond liggende handgranaat Fotograferen zonder deze aan te raken en hier op dit Forum er n documentatie van beschrijven  dat jij de vinder & aanmelder was .

grt;Jozef

edwin666

 • 1000+ Berichten
 • *******
 • Berichten: 1685
 • wat hebben we toch een mooie hobbie....
(Geen onderwerp)
« Reactie #6 Gepost op: januari 29, 2011, 16:14:39 pm »
jozef
ok bedankt nu is t duidelijk...ik weet niet of je t al gehoord hebt maar gisteren is er een 27 jarige man overleden toen zo n zware jongen ontplofte...hij was er dus wel zelf aan t prutsen geweest met alle gevolgen van dien....god hebbe zijn ziel... zo zie je maar weer, raak zon ding niet aan, ze zijn onvoorspelbaarder dan de belastingdienst....
grtz edwin
ps jozef heb je mjn mail gehad?--Ja.
zoekt en gij zult vinden....

JozefHerman

 • Gast
Re: M.B.Club Forum Regels oa ook onze M.B.CLub Ban
« Reactie #7 Gepost op: november 15, 2013, 10:23:37 am »
In de Ban gegaan mede door onze overige Leden zo beslist wat betekend deze hier
of zelf het bijltje erbij neer leggen o.a door  zelf met n niet goede reden  ontslag hier te pakken;

Dan is er nog n andere vorm van tijdelijk ontslag door ons in de achterban zo bepraat wanneer er iemand geestelijk niet goed op dit moment in elkaar zit ook hierin Medisch van n ander orgaan zo aangegeven dan betekend dit hier dat je zomaar niet klakkeloos in t negatieve hierin en mede daardoor  alles kan zeggen t trekt andere l

dan mee in zijn kielzog deze en van op dit moment negatieve praat en hier zijn wij geen Doktoren in t kan n ieder van ons zomaar  gebeuren door bepaalde dagelijkse omstandigheden dit vlakt de persoon zelf hier niet af maar wel ons Forum .Nr.1 Doordat jij als M.B.C.Lid te dikwijls andere weg gejaagd hebt met onstuimige verwoording telkens of hierin en mede daardoor aanstoot geeft voor deze praktijk laat zien met een niet strokende Banier- Banner ook de deze genaamd Upload een avatar of mede door de verkeerde cijvers laat zien o.a t duivelse getal deze  is namelijk je gezicht & wie je globaal bent  en eigenlijk is deze jou Cvtje
in je doen en laten  word niet meer hier getolereerd

hier bedoel ik in de verkeerde aanstoot gevende Avatar ;andere Leden die n terdege geloofsovertuiging hebben vinden dit mede en ook door mij  aanstoot gevend om deze om hun geloofsbelijdenis zo telkens in n nieuwe Topic van hem of van haar in t negatieve blad te laten wenden daarom hebben wij hierin ook besloten van het begin deze gaan te verbieden ook hierin word mede dit zo bedoeld

dus verkeerde  namelijk de geweld of andere Geloof*s aangevende Banner waardoor dit telkens herhalend feit toch weer rare vormen kan aangeven hier op ons gezamenlijk Forum tevens word hier bedoeld wij of ik hebben niets op tegen wanneer n persoon van boven tot onder getatoeëerd is zelf bezit ik er ook maar eentje van soms kan n tatoe vignet op n persoon interessant zijn –-----------in t kort verklaart .

Nr2 Diegene die hier van vooraf genoemde daardoor  in de Ban zijn gekomen dus zullen  niet meer in & met hun oude gewoontes cq Banners alhier in dit Forum terug gaan komen hetzij met hun verleden verwoordingen tekens die weer aanstoot gevend zijn en mede bepalend van hun eigen Ban daar zijn dan weer de andere Forums voor waar dit bv wel kan en met  hun eigen Banners & geloofs overtuiging hierin .


Nr 3 Iemand n Lid hier die n ruzie in t gesprek telkens aangaat  in n nieuwe of oude Topic zal voor de 1e keer  word door andere Leden en door mij hierop hierop geattendeerd gaan worden dat hij of zij hier met n Privé mailtje dit Debat verder gaan voeren  dan wel te verstaan en niet openlijk ik zal deze Topic dan subiet op Slot gaan zetten om het verdere tegen te gaan enja de laatste over deze Ban mede hierdoor  kom je daarin en div malen erop gewaarschuwd te zijn door je eigen maten of door mij .

 Nr4 De tijd van de Duur van n tijdelijke Ban hier is de 1e keer 3maanden –-----de 2e keer 6 maanden de 3e keer 1jaar dan kun je zelf uit rekenen wanneer deze over is ,
en in onze hier  niet zichtbare Forum administratie staat deze ook zo vermeld kwa Data.
« Laatst bewerkt op: november 15, 2013, 10:53:24 am »

 

Naar Boven