Metaaldetectors bij Detector Plaza

We bieden alle leden van dit forum een korting van 5% op ons assortiment.
Om de korting te verzilveren gebruikt u tijdens het afrekenproces
de volgende kortingscode: MBCKORT5
Nieuwe artikelen (introductie of beperkt leverbaar), Accessoires of
Aanbiedingen (bijv. artikelen waarbij gratis
accessoires worden gegeven) kunnen hiervan worden uitgezonderd.

Auteur Topic: VerzamelaarsJaarbeurs 21 & 22 november 2015 Europa's Grootste Vintagebeurs  (gelezen 764 keer)

JozefHerman

  • Gast
VerzamelaarsJaarbeurs 21 & 22 november 2015 Europa's Grootste Vintagebeurs
« Gepost op: november 16, 2015, 08:45:41 am »


Route & Parkeren
Adres

De VerzamelaarsJaarbeurs & de Mega Platen en CD Beurs vinden plaats in de hallen 7, 8, 9, 11 & 12 van Jaarbeurs Utrecht:

Jaarbeurs
Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht
Parkeren

Rondom de Jaarbeurs zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. De parkeerterreinen zijn alle dagen van de week 24 uur per dag open. Het tarief is € 3,50 per uur met een maximum van € 14,- per dag. Bij het inrijden van de parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart. Bij vertrek betaalt u hiermee bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard bij ons parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van ons parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Vooraf parkeerplaats reserveren

Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u online een parkeerplaats reserveren. Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u bovendien voordeliger uit want een dagkaart kost € 13,00. Parkeren met een online gereserveerde parkeerkaart kan op verschillende terreinen. Ga naar: Parkeren bij de Jaarbeurs

Bekijk de plattegrond van de parkeerterreinen bij de Jaarbeurs(pdf). Voor al uw overige parkeervragen kunt u contact met ons opnemen via parkeren@jaarbeurs.nl.

Mindervaliden

Op het Jaarbeursterrein kunt u terecht met de gehandicaptenparkeerkaart. U kunt op elk parkeerterrein van Jaarbeurs (gratis) parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. Bekijk de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor uw bezoek. Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers.

Openbaar vervoer

Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden 'Jaarbeursplein'. U loopt in vijf minuten naar het hallencomplex van Jaarbeurs.

Plan uw reis met het openbaar vervoer
Kijk op: www.ns.nl of op www.9292.nl

Auto

De Jaarbeurs ligt tussen het centrum van Utrecht en de A2. Vanaf de snelweg hangen overal borden die de weg wijzen naar de Jaarbeurs.

meer informatie omtrent de route naar Jaarbeurs Utrecht

http://www.ancientart.nl/nieuws.html

 

Naar Boven