Doneren aan de M.B.Club

Al het geld wat gedoneerd word van onze M.B.C-leden gaat naar activiteiten zoals bijvoorbeeld om op een van onze avond bijeenkomsten een gezellige ontspannings avond of een numastieke munten of een Archeologische kenner voor uit te nodigen voor al ons Verzamelmateriaal. Daar een goede informatie bij te zetten of om er goede boeken voor te kopen etc. Deze inhoudelijke donaties kan men hier op de rekening storten A.B.N-AMRO Eindhoven t.n.v M.B.Club & Forum - Rek.nr. 51.78.99.884 enja even een Forum PM mail doen naar JozefHerman ivm. de geldelijke donatie. Deze zullen worden aangegeven en vermeld op ons forum waar deze nu ook zichtbaar zijn. Ernaast mag men alles boven 100 eurocenten doneren... niet eronder dus.


Donaties zijn al gegeven en gestort door:
  • €15,- door Jozef Herman
  • €4,- door Tjark

Tevens als er genoeg animo is voor een gezamelijke aanstaande barbeque en waar onze dames er ook in mee kunnen genieten zal men diegene die er zin in hebben om met deze barbecue & Drank mee te doen ieder persoon een bijdrage te voldoen van 25euro P.P naar een doel en wel een gezellige barbecue. De aanvullende geldelijken en tippen kunnen op onze Maandelijkse Bijeenkomsten bepraat of gestort worden op de vernoemde bankrekening de data planning hiervoor is zaterdag 11 Augustus aanvang zal 14:00 uur t/m 20.00 uur zijn.

Alle bijeenkomsten, aanvullingen voor ieder thema of barbecue materiaal is bespreekbaar in deze rubriek ernaast kunnen zich ook numismatici aanmelden voor een eventuele aankoop van leden bodemvondsten of om deze voor hen te determineren kortom alles is bespreekbaar v.a onze vlg avond bijeenkomst v.a 19:00 uur in de Heidenhonk - Noordzeelaan 35 - Eindhoven - tel 040-2426268
TOT HORENS!

Naar M.B.C. Forum