Metaaldetectors bij Detector Plaza

We bieden alle leden van dit forum een korting van 5% op ons assortiment.
Om de korting te verzilveren gebruikt u tijdens het afrekenproces
de volgende kortingscode: MBCKORT5
Nieuwe artikelen (introductie of beperkt leverbaar), Accessoires of
Aanbiedingen (bijv. artikelen waarbij gratis
accessoires worden gegeven) kunnen hiervan worden uitgezonderd.

Auteur Topic: BIJZONDERE ZOEKDAG COINHUNTERS 11 MEI 2013  (gelezen 1351 keer)

henkhasselt

  • Ere Lid
  • 10+ Berichten
  • ***
  • Berichten: 15
BIJZONDERE ZOEKDAG COINHUNTERS 11 MEI 2013
« Gepost op: maart 27, 2013, 17:56:45 pm »


Op 11 mei 2013 organiseren wij (The Coinhunters Company) weer een grote zoekdag! De Enkhuizer Almanak verschoof ons al naar latere datum gelukkig. Ook 11 mei zal wellicht nog een week te vroeg zijn, maar van het meest barre weer zijn we dan hopelijk wel af (we hopen zelfs op T-Shirt weer!)

Op genoemde datum organiseren wij onze vertraagde voorjaarszoekdag op het recreatieterrein Bussloo. In de stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen en Deventer. Gemeente Voorst.

We hebben daar de beschikking over een mooi zoekstrand, waarvan het detectorzoeken inmiddels al aan banden is gelegd, omdat ook individuele zoekers moeten beschikken over een speciale vergunning, deze blijkt niet of nauwelijks te zijn afgegeven.  Het strand, met het mulle zand, zal zeker voor iedere detectorist een verademing blijken. Het kleine handschepje zal hier zeker volstaan.

We gaan u deze dag, als deelnemer, zeker in de watten leggen.  Hoewel de verzamelaccomodatie "Hof van Bussloo" grenst aan het ruim opgezette recreatiegebied, willen we u niet kilometers laten lopen, derhalve wordt u van daaruit naar de zoeklocatie vervoerd met een luxe touringcar en uiteraard v.v. Deze buspendel is voor iedere deelnemer met een startbewijs, geheel gratis!  U wordt keurig voor de slagboom afgezet en hoeft dan nog slechts enkele minuten te lopen. (eigen vervoer naar het terrein is ook mogelijk, al dient u in dat geval rekening te houden met 2 x 5 euro parkeerkosten).

Er worden twee wedstrijden gehouden, zowel in de voor- als namiddag), zorg dus svp voor tijdige aanwezigheid en het afhalen van uw startbewijs. De prijsuitreiking, waarvoor we hoofdzakelijk geldprijzen zullen hanteren, zal uiterlijk om 17:00 uur zijn afgerond, zodat u weer op tijd thuis kunt zijn. Naast de verstopte tokens zullen, zoals u van ons gewend bent, ook andere zaken worden verborgen, maar dat zult u ter plekke wel ervaren. Kan en mag daarover nog niets kwijt, maar als u vaker bent geweest zult u weten dat er altijd wel weer verrassingen zijn.

Het programma begint om 09:30 uur, dan is ook de zaal open voor publiek.

Ook niet-leden kunnen (tegen geringe meerprijs) deelnemen, of zelfs nog ter plekke lid worden en deelnemen tegen het ledentarief (liever eerst aanmelden, zodat we u de volledige uitnodiging nog kunnen toesturen).

Dit is echt weer een dag waarop u zich mag verheugen en als we ook nog mooi zonnig weer hebben, een dag om nooit meer te vergeten.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.thecoinhunters.com en laat dit niet aan uw neus voorbijgaan!

Allen graag tot ziens.


The Coinhunters Company, voor deze:

Henk Hasselt

 

Naar Boven