Metaaldetectors bij Detector Plaza

We bieden alle leden van dit forum een korting van 5% op ons assortiment.
Om de korting te verzilveren gebruikt u tijdens het afrekenproces
de volgende kortingscode: MBCKORT5
Nieuwe artikelen (introductie of beperkt leverbaar), Accessoires of
Aanbiedingen (bijv. artikelen waarbij gratis
accessoires worden gegeven) kunnen hiervan worden uitgezonderd.

Auteur Topic: DE BESTE METAALDETECTORS OP N RIJ WELKE PAST BIJ JOU........  (gelezen 11564 keer)

Jeroen v R.

  • 150+ Berichten
  • ****
  • Berichten: 211
DE BESTE METAALDETECTORS OP N RIJ WELKE PAST BIJ JOU........
« Gepost op: mei 10, 2008, 09:37:37 am »


Hallo mede zoekers; <!-- s:mrgreen: -->:mrgreen:<!-- s:mrgreen: -->

N keuze uit een greep beste metaaldetectors wat jij moet weten; <!-- s:shock: -->:shock:<!-- s:shock: -->


Zo weet jij iets meer van de vele merken;  <!-- s:? -->:?<!-- s:? -->:ATLANTIS
Bij Atlantis metaaldetectors staat alles in het teken van dieptebereik. Enige jaren geleden hebben Wil Hofman en enkele van zijn vakgenoten enkele speciale diepzoekende detectors ontwikkeld; de Atlantis 2001 en de Imperator. De Imperator is nu compleet vernieuwd en weer volop leverbaar; een aanrader voor militariazoekers en andere "detectoristen" voor wie dieptebereik de belangrijkste eigenschap van een detector is. De ergonomie en de vormgeving zijn sterk verbeterd en de prijsstelling is interessant te noemen. Wij zijn dan ook zeer benieuwd of deze diepzoeker een ware concurrent zal worden van de grote gevestigde merken. Binnen niet al te lange tijd worden meer modellen van de Atlantis verwacht.

C-SCOPE
C-Scope is het eerste merk waarmee wij in 1980 van start zijn gegaan.
Door de loop der jaren is C-Scope een zeer betrouwbare metaaldetector gebleken die echter niet al te revolutionair was voor wat betreft het volgen van de trends in detectorland. Inmiddels is men bij C-Scope toch bezig met een inhaalslag die ook de komende tijd verder vorm moet gaan krijgen.
Ook zijn er tegenwoordig veel nieuwe modellen van C-Scope op de markt gekomen. Karkateristiekn voor C-Scope zijn de zogenaamde non-motion detectors die C-Scope nog steeds produceert; ideaal voor de rustige zoeker en voor degenen die lastige terreinen afspeuren.
C-Scope geeft al sinds jaar en dag 3 jaar volledige garantie op zijn detectors!

FISHER
Fisher is een zeer betrouwbaar en solide merk gebleken dat al meer dan 75 jaar bestaat. Onlangs is Fisher overgenomen door Fist Texas, een fabrikant van aan aantal goedkopere merken metaaldetectors. Met Fisher hebben ze dan ook een sterk merk in huis gehaald. De overname van Fisher door First Texas zal zeker gevolgen hebben voor de opbouw van het assortiment. De eerste tekenen zijn nu al duidelijk! Als eerste verscheen in maart 2007 de professionele Fisher F75, daarna de "populaire Fisher F4" en daarna de "instapper Fisher F2" die een ware prijs doorbraak vormt. Onlangs is de Fisher CZ20 vervangen door de CZ21. Fisher is dus een merk om scherp in de gaten te houden. Een degelijk merk met een zeer sterke reputatie en breed vertegenwoordigd op de markt!

GARRETT
Van de Garrett zijn wij alleen officieel dealer van de metaaldetectors die voor de beveiligingsbranche zijn ontwikkeld. Het gaat hierbij o.a. om detectiepoorten en visitatie detectors. De Garrett CSI 250, een zusje van de ACE 250 hebben wij steeds in ons assortiment. De CSI 250 is een leuk alternatief voor de ACE 250. Lees er alles over bij de specificaties. Alle andere types Garrett metaaldetectors kunnen wij op bestelling leveren.

JEUGD METAALDETECTORS
In ons assortiment is slechts weinig ruimte ingericht voor jeugd metaaldetectors. De reden daarvan is dat wij vinden dat er voor ondeugdelijke troep op de markt is die wij niet willen verkopen. Toch zijn wij erin geslaagd een paar leuke metaaldetectors te vinden waar wij wel onze sticker (=ons visitekaartje) op willen plakken. Het betreft hier de Black Knight PRO II en de Handyman. In de specificaties kunt u meer over deze leuke jeugd detectors lezen.

MINELAB
Minelab is een uiterst professioneel merk metaaldetectors, afkomstig uit Australië met een Europese vestiging in Ierland. Als je het hebt over Minelab dan heb je het over veelzijdig, kwaliteit, inoovatief maar vooral over professioneel! Of het nu onderwater-  goud- of akkerdetectors zijn, Minelab levert de top! Beroemd is Minelab mede geworden door de multi frequentie techniek die bij diverse Minelabs wordt toegepast. Toppers zijn in het lagere prijssegment de X-Terra serie, daarboven de multi-inzetbare Sovereign GT, de absolute top Explorer SE en de onlangs vernieuwde Minelab Excallibur 2.

TESORO
Tesoro maakt metaaldetectors voor fijnproevers. De meeste Tesoro's zijn superlicht en zeer gevoelig voor de kleinste objecten. Bovendien kunnen ze onder de moeilijkste omstandigheden hun werk goed doen. Tesoro heeft een zeer breed assortiment zoekschijven waar de standaard Tesoro's mee uitgebreid kunnen worden. De Tesoro Vaquero of de Tesoro Tejon bijvoorbeeld zijn met de standaard zoekschijf beste all-round detectors. Maar met een 25x30cm DD zoekschijf een dijk van een akkerdetector en met de elliptische zoekschijf een sublieme stortzoeker. Lees de specificaties elders op onze site en bepaal welke Tesoro het beste aan uw wensen voldoet!

WHITE'S
White's is één van de merken die al een lange staat van dienst heeft. De Coinmaster serie heeft lang en goed dienst gedaan, vervolgens kwam de White's Classic SL serie die inmiddels is opgevolgd door de zeer gebruiksvriendelijke White's Prizm serie. White's stond aan de wieg van het digtale detector tijdperk. De White's Eagle was daar het eerste bewijs van. Later opgevolgd door de uitermate populaire White's XLT die gevolgd werd door de uiterst geavanceerde White's DFX. Momenteel is de M6 één van de meest verkochte White's bij ons.

XP
XP is een redelijk nieuw merk op de markt en heeft met name in de top van de markt een stevige positie veroverd. Als reden daarvoor kunnen wij  heel wat punten aanvoeren. De detectors zien er goed uit, ze hebben allemaal een afkoppelbare bedieningskast die op de armsteun gedragen kan worden maar ook d.m.v. een speciale optionele adopter onder het handvat op de steel. Het dragen van de bedieningskast op de heup in de speciale XP heuptas is bij velen echter favoriet!  XP detectors worden  geleverd met veel standaard accessoires. De Adventis 2, de G-Maxx 2 en de GoldMaxx Power worden standaard zelfs geleverd met 2300mAh NiMH oplaadset. Was het jaren lang de Adventis (1) die een enorme grote groep hobbyisten aansprak, nu zijn het met name de G-Maxx 2 en de GoldMaxx Power die zeer frequent over de toonbank gaan. Bij de specificaties van deze detectors kunt u er alles over lezen! Met uitzondering van de ADX100 zijn alle XP detectors reeds voorbereid voor een draadloze XP of Clear Signal hoofdtelefoon en die werken perfekt!

handleiding lijst metaaldetectors http://www.metalldetektortest.de/

Weet jij het nu .  grt Jeroen.  <!-- s:f -->:f<!-- s:f -->  :idea:
« Laatst bewerkt op: maart 23, 2018, 15:52:36 pm »


 

Naar Boven