Metaaldetectors bij Detector Plaza

We bieden alle leden van dit forum een korting van 5% op ons assortiment.
Om de korting te verzilveren gebruikt u tijdens het afrekenproces
de volgende kortingscode: MBCKORT5
Nieuwe artikelen (introductie of beperkt leverbaar), Accessoires of
Aanbiedingen (bijv. artikelen waarbij gratis
accessoires worden gegeven) kunnen hiervan worden uitgezonderd.

Auteur Topic: De Stichting Middeleeuwse Religieuze en Profane Insignes  (gelezen 896 keer)

JozefHerman

  • Gast
De Stichting Middeleeuwse Religieuze en Profane Insignes
« Gepost op: augustus 28, 2015, 10:02:12 am »


De Stichting Middeleeuwse Religieuze en Profane Insignes is een non-profit organisatie, in 1992 opgericht door de particuliere verzamelaar H.J.E. van Beuningen.

Zij ziet het als haar doel de relatieve onbekendheid met het fenomeen insignes te doorbreken en de continuïteit in het wetenschappelijk onderzoek naar het laatmiddeleeuwse insigne, te waarborgen

http://www.medievalbadges.org/

Op zaterdag 28 februari as. organiseert Stichting Middeleeuwse Religieuze en Profane Insignes een bijeenkomst waar metaaldetectorzoekers en (amateur)archeologen hun laatmiddeleeuwse religieuze en profane insignes kunnen laten determineren en fotograferen. Insignevondsten die niet in de drie eerdere delen van Heilig en Profaan zijn opgenomen, kunnen worden aangemeld voor Heilig en Profaan 4, cat. 1, die momenteel wordt voorbereid. Of de ‘nieuwe’ vondsten in aanmerking komen voor publicatie wordt ter plekke beoordeeld door het determinatieteam: H.J.E. van Beuningen, Hanneke van Asperen, Jos Koldeweij, Willy Piron en Willemijn Gertsen.

Wilt u die dag aanwezig zijn? Laat dat dan s.v.p. voor 21 februari weten via info@medievalbadges.org. Dit mailadres kan ook gebruikt worden om insignes voor HP 4.1 aan te melden (incl. vindplaats, afmetingen en goede foto’s) tot uiterlijk 28 februari as.

EN MEEEEER;

http://www.vindmagazine.nl/Nieuws/Archeologie/

 

Naar Boven